Poslat balík do zahraničí z pohodlí vlastního obýváku? Se Zaslat hravě!

Možná si vzpomenete na dobu před pár lety – poslat balík do zahraničí obnášelo spoustu papírů, front a čekání i nemalých nákladů. To už dnes díky Zaslat neplatí! Přepravu objednáte během pár minut online a balíky odešlete klidně z vlastního obýváku, práce nebo chalupy. Na Zaslat.cz stačí jen zabalit. O zbytek se postaráme my.

Vyjednali jsme pro vás nejvýhodnější ceny balíků do zahraničí

Ať už máte v zahraničí rodinu, kamarády, posíláte zboží zpět do zahraničního e-shopu, nebo třeba podnikáte a expandujete i na další trhy, Zaslat.cz tu je pro vás a s těmi nejvýhodnějšími cenami. Poslat balík do zahraničí nebylo nikdy jednodušší.

K ceně se navíc nemusíte zdlouhavě proklikávat – ukážeme vám ji hned po zadání destinací a parametrů zásilky. Žádné další poplatky vás již nečekají. Podívejte se na nejžádanější destinace našich zákazníků, když posílají například dvoukilový balík o rozměrech 30x30x30 centimetrů:

Destinace

Cena za 2 kg balík*

Balík na Slovensko

206 Kč

Balík do Anglie

775 Kč

Balík do Německa

321 Kč

Balík do USA

1 099 Kč

Balík do Číny

1 148 Kč

*ceny jsou vypočítávány na základě konkrétních rozměrů, váhy a místa vyzvednutí a doručení zásilky, proto se mohou reálné ceny lišit.


K odeslání balíku do zahraničí nemusíte sundat ani papuče

Ptáte se, jak Zaslat.cz funguje? Jednoduše si na www.zaslat.cz vyplníte adresy odesílatele a příjemce, tedy odkud a kam potřebujete vaši zásilku přepravit.

Poté zadáte rozměry a váhu zásilky a vyberete si sami dopravce podle ceny, rychlosti, nebo třeba osobních preferencích. 

Vybírat můžete z dopravců Balíkovna, DPD, FedEx, GLS, PPL, TOPTRANS, UPS nebo WE|DO. Každý dopravce má svá specifika, tak například:

  • dopravce Balíkovna doručuje zásilky po ČR z více než 6 000 sběrných míst za nejvýhodnější cenu od 61 korun;
  • dopravce GLS doručuje zásilky po ČR a EU, zásilky můžete také odnést na sběrné místo a tím i zkrátit dobu doručení;
  • dopravce DPD doručuje stejně jako GLS po ČR a EU;
  • velmi oblíbený dopravce PPL doručí vaše balíky do druhého dne po ČR;
  • dopravce TOPTRANS je skvělý na nadrozměrné či atypické zásilky po ČR a na Slovensko;
  • dopravce UPS doručuje zásilky téměř všude – po ČR, EU i do celních oblastí a nabízíme jej ve třech variantách podle toho, co od přepravy očekáváte – Express Saver, Expedited, Standard;
  • dopravce FedEx stejně jako UPS doručí vaše zásilky také jak po ČR, EU i do nebo z celních oblastí ve variantě Economy nebo Priority. celní importy;
  • dopravce WE|DO, doručuje vlastní silou zásilky primárně po ČR a v zahraničí ve spolupráci s dalšími dodavateli.

Celou objednávku vytvoříte online během pár minut na www.zaslat.cz, a to ať už posíláte balík po České republice, Evropské unii, nebo třeba na opačný konec světa. Posílání zásilek po EU je díky volnému pohybu zboží téměř totožné, jako u zásilek tuzemských. Jediný rozdíl je v rozšířeném seznamu zboží, které do mezinárodního balíčku nepatří. Na celý seznam můžete nahlédnout zde

Zásilky, které putují za hranice Evropské unie, prochází celním řízením. Nemějte obavy! Zaslat.cz je tu pro vás i v těchto případech a o vše se postaráme. Stačí v objednávce přepravy na Zaslat.cz uvést, co je obsahem zásilky a v jaké hodnotě. Na základě těchto informací pro vás automaticky vyplníme celní fakturu, kterou vám pošleme na e-mail, nebo ji přímo připojíme k dokumentaci pro celní garanty.


Ještě výhodnější ceny na balíky do zahraničí pro podnikatele

Je pro vás a váš business posílání balíků do zahraničí atraktivní? Pak máme společnou řeč. Našim cílem v Zaslat.cz je být absolutní jedničkou na přepravu zásilek do zahraničí. Podnikatelé, firmy, živnostníci nebo jen častí zasilatelé, kteří posílají zásilky za hranice České republiky, mají v Zaslat.cz důležité místo. Proto jim nabízíme speciální služby zahrnující i výhodnější ceník. Chcete růst do zahraničí? Pojďme růst společně. Nechte nám zprávu, rádi se vám ozveme a připravíme vám nabídku na míru.


Superrychlé doručení balíků do zahraničí kamkoliv po světě

Zásilky do okolních států (Německo, Polsko, Rakousko, Slovensko) doručíme od 2 pracovních dnů. U dalších evropských zemí záleží na vzdálenosti. Tak například do Velké Británie, Itálie nebo Francie balík doručíme od 3-4 dnů. U zemí jako je Portugalsko a Španělsko nám to v průměru zabere okolo 5 dnů. I zásilky na opačný konec světa, které přepravujeme letecky, doručíme klidně i za 3 pracovní dny dle zvoleného režimu přepravy (expresní či standardní). Podívejte se na všechny destinace.

Zásilky do okolních států (Německo, Polsko, Rakousko, Slovensko) doručíme od 2 pracovních dnů. U dalších evropských zemí záleží na vzdálenosti. Tak například do Velké Británie, Itálie nebo Francie balík doručíme od 3-4 dnů. U zemí jako je Portugalsko a Španělsko nám to v průměru zabere okolo 5 dnů. I zásilky na opačný konec světa, které přepravujeme letecky, doručíme klidně i za 3 pracovní dny dle zvoleného režimu přepravy (expresní či standardní). Podívejte se na všechny destinace.


Blesková pomoc a vyřízení mimořádností

Každá země má svá specifika, se kterými při posílání balíků do zahraničí musíte počítat. Tak například v Anglii řidiči před doručením zásilky nemusí telefonicky kontaktovat příjemce. Pokud řidič adresáta nezastihne na adrese, klidně nechá balíček vedle u souseda. Doručování ale probíhá trochu jiným způsobem, než na co jsme zvyklí u nás.

Italové zase nikam nespěchají. Dávají si dlouhé siesty a zásilku vyzvednou klidně až druhý den. Když si pro zásilku přijedou, poberou pak vše, co jim dáte. Na druhé straně třeba takoví Finové neradi riskují, že někde zapadnou ve sněhu, a tak zásilky raději ani nedoručují a nechají je k vyzvednutí na výdejním místě

My v Zaslat.cz ale všechny tyto specifika známe, máme mnoholeté zkušenosti a umíme se s čímkoliv vypořádat. Proto pro nás žádná země není překážkou a balíky doručíme kamkoliv. Zařídíme i zdánlivě nemožné. Stačí se na nás obrátit a společně najdeme způsob, jak vás balík spolehlivě a bezpečně doručit přesně tam, kam zrovna potřebujete.

Scroll to Top