Dárky k Vánocům: inspirujte se u zákazníků Zaslat a pošlete dárky pod stromeček v balíku

Nedaří se vám vybrat dárek k Vánocům? Nechte se inspirovat od Zaslat. Stovky našich zákazníků jsou výrobci, tvůrci či prodejci zajímavých předmětů a služeb, které se mohou snadno stát krásným dárkem pro vaše blízké pod vánočním stromečkem.

Dárek pro celou rodinu…

… je zdraví. A to přináší slovenská společnost Lykke skutečně v pořádných dávkách. Prohlédněte si nabídku vitamínových ovocných bomb, které zachutnají každému. A třeba stihnete někoho potěšit ještě na Mikuláše.

Dárek pro maminku, babičku, ale i sestru…

… je hřejivý. Na e-shopu MoveUp Andex můžete vybrat dárek k Vánocům ze široké nabídky kožešinových a kožených výrobků ten pravý. Ať už hledáte teplou vestu nebo jen drobný doplněk, který se jen tak neobnosí.

Dárek pro děti…

… je radost. Tu bezesporu přinesou loutky a maňásky z obchodu Kouzlo loutek. Loutky si můžete vybrat hned z několika kategorií. Potěší ty nejmenší, ale i starší děti. Do dětských pokojíčků můžete pořídit i sady loutek a hotových divadel.

Dárek pro muzikanty je…

… originální zvuk. Ten bezesporu přináší e-shop Koncovka Gondovka, který se snaží rozšířit zájem o takzvanou přírodní hudbu. Prohlédněte si pozoruhodnou nabídku na webu Koncovka Gondovka a potěšte někoho originálním dárkem k Vánocům.

Dárek pro milovníky útulné domácnosti je…

… skandinávský styl. Široký výběr doplňků inspirovaných právě skandinávskou pohodou a stylem hygge je k výběru na e-shopu Milky.cz Nás zaujaly například originální porcelánové vánoční ozdoby.

Dárek pro každého je…

… jakýkoliv ručně vyrobený výrobek. Prohlédněte si třeba nabídku našeho zákazníka Martina Sršně a jeho výtvorů z keramiky, které snadno poslouží, ale ozdobí jakýkoliv domov. Dárek k Vánocům skutečně pro každého.

Dárek pro mlsouny, co si potrpí na zdraví, je…

… vánoční balíček nabitý vitamíny od FARMA ŽIVINA. Kimchi, kečupy, tahinády, octy, nakládané okurky a spoustu dalších funkčních potravin z Přerova v dárkových baleních najdete na www.zivina.cz. Naším zaslatím favoritem jsou tahinády – sezamové pomazánky pro mlsné jazyky.

Scroll to Top