poslat kufr na dovolenou

Jak na poslat kufr na dovolenou a užít si léto na plno? Se Zaslat.cz!

Balení kufrů na dovolenou je tak trošku sázka do loterie. “Zvládnu letos zabalit vše potřebné?” Bez dostatečných schopností pro hru Tetris to ale většinou končí spokojením se s málem. A zrovna letní dovolená bývá často vrchol celého roku, tak proč se omezovat? Proč si zrovna na dovolenou nemůžete vzít pět párů bot a šaty na každý den? V Zaslat vám poradíme, jak poslat rovnou celý kufr.

I když si na letišti můžete připlatit za těžší zavazadlo, pořád jste to vy, kdo se s ním musí vláčet. Čím dál častěji se setkáváme se zákazníky, kteří si na dovolenou kufry posílají předem s dopravními společnostmi na www.zaslat.cz. Ceny jsou za přepravu jsou atraktivní a pohodlí nevyčíslitelné.

Jak si nechat poslat kufry na dovolenou spolehlivě a včas?

Dopravní společnosti, se kterými si necháte poslat kufr na Zaslat.cz balíky doručí spolehlivě do 7 pracovních dní kamkoliv na světě. Pokud se na dovolenou chystáte kdekoliv v Evropě, kufr dorazí na místo maximálně do 5 pracovních dní. Přesto je důležité myslet na to, že poslat kufr v předstihu, je ta nejlepší volba. Cesta do cílové destinace zavazadlům pravděpodobně bude trvat déle, než vám přímou vzdušnou čarou. Zařiďte si vše pohodlně z domova ještě před vašim odletem.

Doba doručení se mění v závislosti na vzdálenosti destinace, volby dopravní společnosti a typu přepravy. Z těch nejznámějších můžeme jmenovat Itálii, Chorvatsko, Bulharsko a Francii, kam doručíme v běžném režimu kufry od 3 dnů. Do Španělska, Řecka, na Kypr a Maltu pak okolo 4 dnů. Díky dopravci UPS a FedEx však kufry doručíme i do druhého dne. Na Zaslat.cz si totiž můžete u obou dopravců zvolit, zda chcete zásilku doručit standardně, nebo expresně.

A jak si přepravu kufru na dovolenou objednat? Snadno a rychle na Zaslat.cz, kde si díky interaktivnímu konfigurátoru přepravy nadefinujete odkud a kam chcete kufr zaslat, jeho váhu a rozměry. Po vytvoření objednávky je nutné ji předem uhradit a následující pracovní den už můžete vyhlížet kurýra, který si pro váš kufr jede. Zásilku můžete po celou dobu její cesty sledovat online a díky mobilní aplikaci máte vaše kufry prakticky v kapse.

Jak kufr správně zabalit?

Divíte se, že musíte kufr zabalit? Nebojte, žádné složité balení potřeba není, kufr je pevný sám o sobě. Vzhledem k tomu, že jsou všechny zásilky tříděny na depech pásy a dopravníky, je potřeba kufr zabalit do pravidelného tvaru krabice. Pokud nemáte takto velkou krabici, můžete si ji sami vytvořit z jednotlivých plátů kartonu, kterými kufr obalíte. Poté jej můžete omotat strečovou fólií a kufr je připraven na cestování. Podívejte se na náš videonávod, jak kufr správně zabalit!

Naše doporučení na závěr

Přesto, že se zásilky ztrácejí minimálně, stát se to může. Je ale menší pravděpodobnost, že ke ztrátě dojde u dopravních společností, než na letišti. Proto doporučujeme do kufru zabalit spíše méněcenné položky – oblečení, kosmetiku atp. Obecně dražší věci nebo dokonce peněžní hotovost je vhodné brát s sebou do příručního zavazadla přímo do letadla.

Do kufru si dejte takové věci, které nebudete potřebovat hned první dny dovolené. Zásilky doručujeme v 95 % případů v předem avizovaný termín, můžete ale být mezi těmi zbylými 5 %, kdy se zásilka o den či dva zpozdí. Ve všech přímořských hotelech bývá recepce, na které pořád někdo je. Stačí tedy na recepci oznámit, že čekáte zásilku, a můžete jít v klidu na pláž.

Láká vás způsob cestování s prázdnýma rukama? Pak neváhejte objednat přepravu pro vaše zavazadlo včas!

POSLAT KUFR HNED

Scroll to Top