5 důvodů, proč svěřit balíky expertům

Logistika nesmí být překážkou vašeho podnikání, hoďte starosti s balíky za hlavu a svěřte je Zaslat.cz. Proč je outsourcing logistiky klíčový pro malé a střední podnikatele? Čtěte v našem článku.

1. Šetřete balík na každém balíku

Specializované logistické firmy mohou mít větší nákupní sílu, což může vést k nižším nákladům na dopravu zboží. Právě tak funguje i spolupráce se Zaslat.cz. Nemusíte jednat s dopravními společnostmi napřímo, nezavazujete se k žádným objemům. Přesto máte k dispozici širokou nabídku největších dopravců na českém, evropském i globálním trhu za skutečně výhodné ceny.

2. Doručujte balíky zákazníkům, rychle, spolehlivě a bez starostí

Outsourcing logistiky může pomoci zlepšit efektivitu v rámci logistických procesů. Profesionální logistické firmy mají zkušenosti a technologie, které umožňují rychlé a efektivní doručení zboží. To může pomoci snížit dobu doručení zásilek zákazníkům a zlepšit celkovou zákaznickou spokojenost. Vám jednoduše stačí balíky zabalit, objednat kteroukoliv přepravu, která vám v nabídce Zaslat.cz vyhovuje a o zbytek se postaráme my.


3. Ať je balík jeden nebo sto, flexibilní služba se přizpůsobí

Outsourcing logistiky může pomoci malým e-shopům stát se flexibilní a přizpůsobit se rychleji změnám na trhu. Pokud například provozovatelé e-shopů zaznamenají vysokou poptávku po určitém zboží, mohou díky Zaslat.cz jednoduše objednat vyzvednutí zásilek na vlastním svozovém místě a logistika většího počtu balíků je úplně stejná, jako kdyby posílali balíky třeba dva. Svozové místo si může každý smluvní zákazník Zaslat.cz jednoduše založit na adrese firmy nebo skladu. Kurýři na místo budou jezdit buď pravidelně nebo i příležitostně, podle volby zákazníků.

4. Cesta balíků se stane přímou dálnicí (a bez stresu)

Odnést balíky, vyzvednout balíky, sledovat na různých odkazech, kam se který zatoulal. S tím je konec. Zaslat.cz nabízí přehledně všechny informace a statistiky logistiky v jediném účtu. Balíky stačí jen zabalit a vše ostatní vyřešíme my v Zaslat.cz. Současně, pokud posílají podnikatelé specifické zboží, odborně poradíme s balením zásilek a jak minimalizovat riziko poškození zboží nebo jeho ztráty.

5. Věnujte se tomu, co je pro podnikání skutečně důležité

Outsourcing logistiky může pomoci malým e-shopům se více soustředit na své jádrové podnikání a vývoj nových produktů. Je to cesta, jak si rozvázat ruce. Pokud se starají o kompletní logistiku sami, mohou ztrácet mnoho času a energie na neefektivní procesy, což může brzdit jejich růst a rozvoj. Outsourcing logistiky může být pro malé e-shopy velkým ulehčením a může jim pomoci stát se konkurenceschopnými i v porovnání s velkými hráči.

Scroll to Top