Novinka: Bezkonkurenční přeprava s PPL a nejvýhodnější ceny do zahraničí

Nabízet spolehlivé zásilkové služby pro jakékoliv potřeby zákazníků za výhodné ceny, je od počátku fungování Zaslat našim hlavním cílem. Díky soustavné spolupráci s našimi dopravními partnery se nám daří tyto cíle plnit. Jsme potěšeni, že od 1. 5. 2024 můžeme představit dvě klíčové novinky, které ocení jak ti, kteří posílají balíčky pro své soukromé účely, tak i podnikatelé, pro které je zasílání zásilek denním chlebem.

Nová služba od PPL na Zaslat od 57 Kč

Dopravce PPL nemusíme dlouze představovat, řadí se na přední příčky pomyslného žebříčku oblíbenosti dopravních společností v České republice. Spolupracuje s předními českými e-shopy, vyhrává ocenění top zaměstnavatele, přichází s inovacemi v sektoru zelené logistiky a sleduje trendy v přepravě zásilek. To vše a ještě více je PPL. Denně dokáží doručit českým zákazníkům až půl milionu zásilek.

Obzvláště u koncových zákazníků se setkhttp://www.zaslat.cz/pro-podnikateleáváme se stále rostoucí oblibou doručení do výdejních míst a boxů. I proto se v posledních letech PPL zaměřuje na rozvoj tzv. “out-of-home” infrastruktury. Momentálně tato síť zahrnuje přes 2 000 boxů a 4 000 výdejních míst. Jsme velice rádi, že vhttp://www.zaslat.cz/pro-podnikateleám můžeme představit novinku na Zaslat v podobě nové služby od PPL, díky které odešlete balík do boxu, výdejního místa nebo AlzaBoxu za bezkonkurenční cenu od 57 Kč, a to až do váhy 31,5 kg.

S novinkou od PPL objednáte přepravu na Zaslat tak, jak jste zvyklí doposud. Zásilku je nutné podat na podacím místě PPL a do dvou pracovních dnů ji pak dopravce doručí adresátovi do boxu, výdejního místa nebo AlzaBoxu.

Do Nizozemí, Itálie a Francie nejvýhodněji

S dopravcem DPD, preferovaným partnerem našich zákazníků pro zásilky do Evropy, jsme pro naše koncové i firemní zákazníky dohodli jedinečné cenové podmínky pro přepravu zásilek do váhy 3 kg do Nizozemska, Francie a Itálie. Pro tyto destinace budou taktéž od 1. 5. 2024 nové sazby bezkonkurenční a přinesou významné úspory. Tak například:

  • balík do Nizozemska od 247 Kč bez DPH,
  • balík do Francie od 307 Kč bez DPH,
  • balík do Itálie od 307 Kč bez DPH.

Získejte náskok se Zaslat!

Zaslat se za 10 let svého působení stalo pravou rukou pro zasilatele, kteří posílají pár balíčků ročně, ale i pro větší či menší firmy. V nabídce Zaslat naleznete renomované české i zahraniční dopravní společnosti, jako jsou Balíkovna, DPD, FedEx, GLS, Liftago Network, PPL, TOPTRANS či WE|DO. Díky tomu nabízíme našim zákazníkům komplexní zasilatelské služby na jednom místě a nejširší síť podacích míst na českém trhu. K tomu navíc intuitivní moderní nástroj, skvělé ceny a perfektní zákaznický servis, což Zaslat řadí mezi špičku ve svém oboru. Svěřte své balíky Zaslat i vy a mějte balíky jednou pro vždy pod kontrolou.

Scroll to Top