Optimalizujte svou logistiku s Manažerem zásilek od Zaslat.cz

Logistika hraje klíčovou roli v úspěchu každého podnikání a my v Zaslat.cz pro vás máme revoluční nástroj, který vám usnadní řízení zásilek. S Manažerem zásilek můžete podnikat v klidu a posouvat váš business na vyšší úroveň.

Proč zvolit Manažer zásilek od Zaslat.cz?

Manažer zásilek je skutečný partner pro každého podnikatele. Nehledě na množství balíků, které měsíčně posíláte je dostupný bez závazků a zcela zdarma. Nabízíme vám jednoduché a efektivní řešení bez skrytých poplatků a s maximální flexibilitou.

Jak vám Manažer zásilek usnadní váš podnikatelský život?

Zásilky pod kontrolou

Manažer zásilek nabízí důležitou sekci přehledu všech vašich zásilek. Díky tomu a pokročilým filtrům neztratíte přehled o žádném z vašich balíků, ať už jich posíláte třeba tisíce. V Manažeru zásilek také objednáte přepravu nových objednávek na pár kliknutí.

Snadná integrace

Propojte váš e-shop s Manažerem zásilek a zjednodušte odbavování objednávek přímo z vašeho obchodu. Aktuálně nabízíme integrace s oblíbenými e-shopovými řešeními jako jsou Shoptet, Eshop-rychle, WooCommerce, Shopify a v brzké době vám představíme napojení na další e-shopy.


Vlastní svozové místo

Založte si vlastní svozové místo a eliminujte starosti s přepravou balíků. Kde kurýr bude balíky vyzvedávat si zvolte podle svých potřeb – buď ve firmě, skladu nebo přímo u vás doma. Díky svozovému místu budete vašemu dopravci blíž a navíc ušetříte na tzv. pick up poplatcích.


Další vychytávky v Manažeru zásilek

Nastavte si výchozí hodnoty, jako například obvyklé adresy vyzvednutí či doručení, časté rozměry zásilek, které odesíláte, a zrychlete svoji práci. Odpadnou vám opakované úkony, jako je zadávání typických balíků, adres a také získáte přehled nad celou fakturací.

Neustále jste v obraze díky novinkám a aktualitám, které se týkají vaší přepravy. Nic důležitého vám neunikne. Notifikace dostanete e-mailem, ale i přímo v Manažeru zásilek.

Přepněte celé rozhraní do Dark módu pro pohodlnější a šetrnější práci a úsporu energie na zařízení.

V neposlední řadě si můžete sami nastavit, jaké informace jsou pro vás důležité a o kterých nepotřebujete být informován díky pokročilému nastavení notifikací.

Získejte Manažer zásilek ZDARMA ještě dnes!

Nemáte ještě účet u Zaslat.cz? Nic není jednoduššího než si ho založit a během několika minut začít využívat výhody Manažera zásilek. Dostaňte logistiku pod kontrolu a dostaň te vaše podnikání na novou úroveň.


Scroll to Top