Poslat balík do Skandinávie

Ať už chcete do zásilky zabalit vlastní výbavu na polární výpravu a sami cestovat do Skandinávie nalehko, anebo potěšit někoho českými suvenýry, se Zaslat.cz vše zvládnete online za pár minut.

Dánsko, Finsko, Norsko, Švédsko – země takzvané koruny Evropy lákají tisíce Čechů ročně. Kvůli kráse tamní přírody, vikingské historii, ale i studijními a pracovními  příležitostmi. Mějte Skandinávii na dosah i díky Zaslat.cz!

Poslat balík do Dánska

Co by kamenem dohodil, tak blízko je Dánsko z České republiky. I tak, cesta dlouhá 700 kilometrů není jen tak. Zvlášť pokud cestujete vlakem, autobusem nebo snad stopem. Víte, že se Zaslat si můžete poslat zavazadlo napřed do cíle své cesty? Snadno si pak uděláte zastávku, v některém z historických měst na cestě bez starostí, kam uložit bezpečně kufObjednat dopravu se Zaslat je tak snadné a rychlé, že pokud se chystáte na dlouhodobější pobyt v Dánsku, nemusíte si pořizovat ani pračku na prádlo. Objednáte přepravu na Zaslat.cz. Špinavé prádlo zabalíte a balík předáte kurýrovi. My jej s expresní přepravou už za jeden den doručíme “pradlence” v Česku. A zpátky můžete mít vše čisté a voňavé třeba i za 3 dny! 

“V Kodani jsem byla na ročním studijním pobytu. Možnost zasílat levně a expresně velké balíky z a do Česka mě téměř zachránila. Naivně jsem si myslela, že v Dánsku, u moře, není zima. Zachránil mě rychle zaslaný balík od rodičů – boty, bunda, teplé ponožky a něco dobrého navíc.”
Barbora Fischerová, studentka


Poslat balík do Norska

Norsko, to jsou fjordy, přírodní scenérie a rybaření. Chystáte se na lov tresek kolem norského pobřeží? Zabalte prut, holínky, podběrák a další vybavení a zašlete si je v balíku přímo do přístavu, ze kterého vyplouváte. Do Norska dopravíme balík o váze i 68 kilogramů!

Norsko, to jsou fjordy, přírodní scenérie a rybaření. Chystáte se na lov tresek kolem norského pobřeží? Zabalte prut, holínky, podběrák a další vybavení a zašlete si je v balíku přímo do přístavu, ze kterého vyplouváte. Do Norska dopravíme balík o váze i 68 kilogramů!

Norské království není členem Evropské unie, s vašimi nejoblíbenějšími dopravci DPD a GLS tak do země balíky nedopravíme. Spolehnout se ale můžete na naše spolehlivé partnery UPS a FedEx. Strašit vás nemusí ani celní povinnosti – díky chytrému objednávkovému formuláři Zaslat připraví všechny celní formuláře za vás a elektronicky je předá dopravci. Vám už pak stačí balík jen nachystat a počkat na kurýra.


Poslat balík do Švédska

Víte, že Švédsko s Dánskem spojuje Öresundský most? Cesta přes něj trvá 35 minut. Objednat přepravu balíku do Švédska s vaším zavazadlem na Zaslat stihnete za 5 minut a zbylý čas využijte třeba na plánování vaší cesty po této rozlehlé zemi.

Pokud chcete jen své známé a blízké žijící na severu potěšit nějakou drobností, ani to pro nás není problém – nejmenší balíček, který přepravíme je bublinková obálka velikosti A5. Co se do takové obálky vejde? Dopis, knížka nebo mapa na cestu.

“Do Švédska jsem jen na téměř půlroční pracovní pobyt. Kvůli vytížení jsem neměl možnost cestovat tam a zpět, zároveň mi ale nebylo pohodlné cestovat s věcmi na půl roku přes půl Evropy autem nebo nedejbože autobusem. Zabalil jsem vše do tří balíků a poslal se Zaslat. Já pak na místo pohodlně putoval leteckým spojením. Po příjezdu jsem si jen vybalil pyžamo a kartáček na zuby. No a věci zpět jsem posílal postupně v menších balících.”
Petr Hrdý, obchodní zástupce


Poslat balík do Finska

Finsko je zemí tisíců jezer, přesněji více než dvou set tisíc jezer. A právě ty jsou oblíbeným cílem turistů – poznejte královská města u baltského moře a odpočiňte si u některého z finských jezer. Asi nemusíme připomínat, že saunování je místní specialita.

A pokud by snad někdo toužil po aktivním relaxu, jezera jsou skvělá místa k projížďce na kajaku. Ačkoliv vlastní kajak a pádla vám na dovolenou nepřepravíme (není-li kajak nafukovací a pádlo kratší než 2 metry), můžeme vám pomoci se zásilkou suvenýrů zpět do Česka a nebo třeba zimního oblečení, rozhodnete-li se dovolenou prodloužit na neurčito.

Scroll to Top