4 důvody, proč začít využívat hromadný import zásilek ve vašem podnikání

Čas jsou peníze a v podnikání to platí dvojnásob. Každá minuta strávená nad administrativou je ztrátou příležitostí. V Zaslat.cz pro vás máme nástroj, který vám umožní získat kontrolu nad vašimi zásilkami a ušetřit čas – Manažer zásilek. Přečtěte si 4 důvody, proč je hromadný import zásilek do Zaslat.cz ideální právě pro vaše podnikání.


Více času pro váš podnik

Zapomeňte na ruční zadávání každé objednávky do systému. S hromadným importem zásilek do Manažeru zásilek můžete odbavit klidně 500 objednávek z vašeho e-shopu během pár minut. Uvolněte si čas pro strategické rozhodování a rozvoj vašeho podnikání.

Pohodlná správa objednávek

Ve vašem e-shopu si vygenerujete importní soubor se všemi důležitými údaji o přepravě konkrétní zásilky (např. adresa doručení, parametry zásilky, dobírka, dopravce, způsob doručení). Tento importní soubor na jedno kliknutí importujete do Manažeru zásilek a okamžitě získáte podrobný přehled o všech vašich zásilkách, ve kterém můžete snadno vyhledávat díky pokročilým filtrům a v případě potřeby v nich cokoliv upravovat.

Samotné nastavení importu hromadného souboru je snadné a zvládnete jej během pár minut. Poté už stačí objednávky do Manažeru zásilek importovat doslova na jedno kliknutí. Jak nastavit hromadný import zjistíte v podrobném video návodu.

Logistika podle vašich představ

Manažer zásilek si můžete přizpůsobit přesně podle svých potřeb. Snadno si nastavíte vše od často používané velikosti a váhy zásilky, odesílatele, až po tmavý režim uživatelského rozhraní. Při hromadném importu zásilek si také nastavíte požadovaný formát importního souboru, který odpovídá vašemu e-shopu.

Osm dopravců na jednom místě

V Manažeru zásilek si můžete vybrat pro přepravu vašich zásilek z osmi renomovaných dopravců a jejich služeb. Dejte vašim zákazníkům dopravce na výběr! Nastavte si dopravní společnost ve vašem importním souboru a tato volba se okamžitě promítne do Manažeru zásilek po jeho nahrání.


Manažer zásilek od Zaslat.cz je vaším spolehlivým partnerem pro efektivní řízení zásilek. A s vylepšenou funkcí hromadného importu je teď správa vašich objednávek ještě jednodušší.

Scroll to Top