Integrujte váš e-shop se Zaslat.cz a posílejte zásilky do světa jedním tahem

Odbavovat objednávky vašich zákazníků nebylo ještě nikdy snazší. Díky Manažeru zásilek snadno integrujete váš e-shop přímo se Zaslat.cz a zásilky posílíte do světa doslova jedním kliknutím.

Shoptet

Shoptet je jedna z nejoblíbenějších platforem pro e-shopy a my jsme si pro vás připravili jeho jednoduché napojení na Manažer zásilek. Shlédněte náš přehledný návod ve videu nebo si přečtěte víc.

Eshop-rychle

Podle našeho průzkumu je eshop-rychle oblíbenou platformou našich zákazníků. Proto jsme pro ně na míru vyvinuli integraci s naším Manažerem zásilek. Více informací najdete zde nebo shlédněte video.

WooCommerce

Používáte ve vašem e-shopu na WordPressu plugin WooCommerce? Spustili jsme integraci i s tímto e-shopovým řešením, které patří mezi ty nejpopulárnější vůbec. Stačí se jen připojit. Více informací najdete zde.

Shopify

Další globálně oblíbenou platformou eshopistů je Shopify a ani ta nechybí mezi integracemi v Manažeru zásilek. Propojte snadno svůj e-shop na Shopify a mějte všechny vaše objednávky pod kontrolou. Jak nastavit integraci zjistíte v psaném návodu nebo video manuálu.

A to není vše! Na integracích postupně pracujeme, a proto se i vy můžete brzy těšit na propojení Manažeru zásilek s Prestashopem nebo třeba Webnode.

Scroll to Top