Komplexní přehled o zásilkách díky dashboardu v Manažeru zásilek

Logistika je nedílnou součástí většiny businessů. Je to taková ta nutnost, která nikoho nebaví, nechce se jí věnovat, ale je nezbytná pro chod vaší firmy. Odbavování zásilek vás nezbavíme, ale máme pro vás pomocníka, který ulehčí váš každodenní pracovní život – Manažer zásilek. Díky novému dashboardu plnému informací budete mít Manažer zásilek a s ním celou vaši logistiku plně pod kontrolou.

Manažer zásilek ušitý na míru podnikatelům

V rychle se měnícím světě podnikání je efektivní správa logistiky klíčová pro udržení kroku s konkurencí. V Zaslat.cz chápeme výzvy spojené s přepravou zásilek, a proto jsme vyvinuli ultimátní řešení: Manažer zásilek – výkonný nástroj, který posune vaše logistické operace na vyšší úroveň a díky novému dashboardu, tedy ucelenému přehledu, vám poskytuje bezkonkurenční vhled a kontrolu nad vašimi logistickými procesy.

Zásilky na jednom místě

Srdcem dashboardu je komplexní, přesto jednoduchý přehled o vašich aktuálních zásilkách, plánovaných svozech a reklamacích. Už se vám nestane, že přehlédnete důležitou informaci o přepravě nebo postupu v reklamačním řízení.


V obraze díky základním statistikám

Dashboard vám také nabízí přehled o vašem účtu, tedy aktuální informace o výši palivových příplatků, dostupného kreditu a stavu fakturace. Kromě toho nabízejí statistiky cenné informace o objemech a trendech vaší přepravy, což vám umožní provádět podnikatelská rozhodnutí založená na datech.

Čerstvé novinky ze světa logistiky

V neposlední řadě v dashboardu vidíte, co je nového u konkrétních dopravců, jaké nové funkce má Manažer zásilek, nebo třeba jaké jsou aktuální potíže na přepravním trhu. A to naši zákazníci oceňují především v období hlavní sezóny před Vánoci.


Už žádné zdlouhavé hledání. Ať už sledujete balíky, spravujete faktury nebo analyzujete data o přepravě, dashboard v Manažeru zásilek od Zaslat.cz zajistí, že vám nic důležitého neunikne.

Scroll to Top