5 tipů pro všechny podnikatele, kteří posílají balíky do zahraničí

Pokud podnikáte a posíláte balíky do zahraničí, určitě vám není neznámý pocit nejistoty a obav, jestli dorazí zásilka v pořádku a včas. V Zaslat.cz tyto bolesti přepravy hravě kurýrujeme. Přinášíme vám 5tipů, jak usnadnit a zabezpečit proces přepravy zboží do zahraničí.

Zkontrolujte požadavky celního řízení

Každá země má své specifické požadavky pro přijímání zboží a celní řízení. Před odesláním zásilky do ciziny se ujistěte, že máte všechny potřebné dokumenty a povolení k přepravě zboží do země určení. S tím vám pomůže jednoduchý objednávkový formulář Zaslat.cz, díky kterému získáte celní dokumentaci takřka jedním tahem.


Vyberte kvalitní přepravní společnost

Při výběru přepravní společnosti se ujistěte, že má zkušenosti s přepravou zboží do zahraničí a poskytuje kompletní služby včetně celního řízení. Důležitým faktorem je také dostupnost sledování zásilky v reálném čase. To vše najdete na Zaslat.cz společně s nabídkou nejspolehlivějších dopravců na českém trhu, mezi které patří i FedEx a UPS. Tito dopravci jsou na mezinárodní dopravu skuteční experti a disponují leteckými i pozemními flotilami, které hravě doručí každý balíček.

Balte zboží pečlivě

Správné balení je klíčové pro bezpečnou a nepoškozenou přepravu zboží. Balte zboží do pevných a bezpečných obalů a použijte vhodné výplně, aby se zabránilo pohybu zboží během přepravy. Ujistěte se, že zboží odpovídá specifikacím pro přepravu v našem manuálu balení.

Komunikujte s vašimi zákazníky

Informujte své zákazníky o průběhu přepravy zboží a poskytněte jim sledovací čísla zásilek, aby si mohli sami ověřit stav své objednávky. V případě problémů s doručením zásilky se ujistěte, že vaši zákazníci jsou včas informováni o situaci a že se věnujete řešení problému. Chcete ušetřit čas? Pokud do objednávky vyplníte kontaktní informace adresáta, včetně e-mailu, všechny potřebné zprávy o průběhu přepravy, obdrží od nás přímo do své schránky.

Posílejte balíky do zahraničí přes Zaslat.cz

Díky systému Zaslat.cz, jednoduchému vytvoření celní dokumentace i ověřeným dopravním partnerům máte hned o několik vrásek méně. Zajímá vás víc? Podívejte se na naši nabídku pro podnikatele a požádejte o vytvoření nabídky na míru.


Scroll to Top