Cestujete? Zaslat pomůže zůstat ve spojení!

Procestovat svět křížem krážem! O tom sní lidé od nepaměti. Dnes je cestování jednoduše dostupné všem, pracovat je možné odkudkoliv, takzvaných digitálních nomádů přibývá. Čemu ale cestování nesvědčí jsou osobní vztahy – je přání k Vánocům či narozeninám smskou dost? Stýská se vám na cestách po něčem z domoviny? Levnější, než letenka, je vše, co si přejete zabalit do balíku. Přečtěte si 3 příběhy našich zákazníků, kterým zaslat pomohlo s balíkem do zahraničí.

Kožené pohorky, které za sebou mají skoro 10 000 km

Cropped of woman tying hiking boot outdoors on trail in forest while travel with her boyfriend.

S pohorkami v balíku jsme se na Zaslat.cz už setkali, zásilka ale putovala nejdále do italských Alp. Když nám napsala Karolína, že její boty za sebou díky nám mají skoro 10 000 km, s úžasem jsme četli její další řádky. “V San Franciscu jsem trávila celé léto jako au pair. Rodina, u které jsem žila, byla velmi aktivní a brávali mě s sebou na své toulky po horách. Při balení doma mě ale fakt nenapadlo, že tu budu potřebovat pohorky. Situaci jsme ale se ségrou v Česku rychle vyřešily! Pohorky a vybavení na cestování mi zabalila do balíku a do pěti dnů jsem vše měla u sebe. Ségra říkala, že to dojde brzo. Ale tohle jsem fakt nečekala!” svěřila se nám Karolína, která si zbytek léta užila kromě pečování o děti i cestováním a poznáváním krás americké přírody.

Expresní doručení zásilky zkazilo překvapení

Nedávno se nám ozvala maminka Veronika, která nás pochválila i pokárala zároveň. “Chtěli jsme syna Matěje na jeho narozeniny překvapit a dojet za ním do Finska, kde trávil semestr na Erasmu. Cestování jsme si usnadnili – vzali jsme jen příruční zavazadla a kufry se zbytkem věcí si poslali předem se Zaslat.cz. Pro Matěje to mělo být překvapení, když nám ale přišla smska “Proč mi posíláte vaše kufry?”, museli jsme kápnout božskou. Kufry totiž k Matějovi přišly o den dříve, než jsme počítali. Takže, Zaslat.cz, jste super a přepravu zvládáte fakt rychle, ale tentokrát jste se mohli trošku zdržet a naše překvapení by nám možná i vyšlo!” Nevěděli jsme, zda máme být rádi, že přeprava proběhla takto rychle nebo se máme omlouvat. Nakonec nás ale Veronika ujistila, že si cestování s rodinou maximálně užili a to je vlastně to nejdůležitější.

Ztracené klíče od auta na služebce v Itálii? To pohlídáme!

O některé zásilky pečujeme opravdu svědomitě. Třeba o náhradní klíče od auta, které posílal Honza do Itálie svému kolegovi, kterému se klíče na služební cestě podařilo ztratit. Honza potřeboval klíče do Itálie doručit co nejrychleji, měl však obavy, aby se zásilka cestou někde neztratila. Naši kolegové ze zákaznická péče ho ujistili, že budou zásilku pečlivě sledovat a pohlídají, aby byla v pořádku a včas doručena. A tak se taky stalo! “Moc děkuji zákaznické péči Zaslat.cz, která byla od samého začátku řešení našeho problému ztracených klíčů zcela nápomocná a naprosto profesionálně a empaticky přistoupila i k mé prvotní nedůvěře v bezpečné doručení. Přepravu jsem objednal v úterý ráno, tentýž den si kurýr společnosti UPS zásilku vyzvedl a ve středu je kolega v Římě obdržel. Od teď máte mou plnou důvěru!” svěřil se Honza, jehož zásilkou jsme u nás v kanceláři celý jeden den žili.

Scroll to Top