Pošlete svůj business v balíku do Polska

Proč zrovna balík do Polska? Nejenže nabízí Polsko téměř trojnásobně větší vnitřní trh, než ten náš domácí, ale pyšní se i silnou ekonomikou a dobře vyvinutou infrastrukturou. Podívejte se s námi na odvětví, ve kterých vaše podnikání se Zaslat.cz hravě překročí hranice.

České potraviny Polákům chutnají

České potraviny jdou v Polsku na odbyt. Malí výrobci tak mají šanci, na tamním trhu zaujmou zejména krajové a originální výrobky s nápaditým balením. Tamní kupující jsou za ně pak ochotní zaplatit vyšší částky.

A stejně tak je tomu i naopak. Češi si už dlouhé roky jezdí nakupovat do polských obchodních center a vybírají z tamního širšího a zejména pak často levnějšího sortimentu. Ví to i náš zákazník Nákupy-Polsko.cz

Oblečení a doplňky? V Polsku chtějí originalitu a udržitelnost

Ať už šijete výrobky doma na stroji nebo máte malu výrobu, právě takové originální kousky na polském trhu budou mít ohlas. Jestli je vám český trh malý, je ten polský ideální příležitostí pro rozšíření obzorů. Jestli je právě po vašem zboží poptávka si můžete vyzkoušet jednoduše – tržiště vinted.cz je propojené právě i s nabídkou a poptávkou polských uživatelů. Další krok je třeba založit si vlastní e-shop pro Polsko.

Dům a zahrada: nejrychleji rostoucí odvětví e-commerce v Polsku

Ať už vyrábíte vychytávky pro každého kutila nebo dekorace do hygge domácnosti, právě tento trh v Polsku rychle roste. Pokud se vám v Česku nedaří najít nové zákazníky, nezapomeňte, že v Polsku jich je téměř čtyřikrát víc!

V kosmetice vede bio kvalita

Přírodní kosmetika, unikátní vůně z lokálních zdrojů a ekologické cruelty free výrobky. Trend, který hýbe světem kosmetiky v posledních letech neminul ani Polsko, šanci na úspěch mají všechny lokální značky, se zajímavým příběhem či citlivým přístupem k přírodě. Například jako náš zákazník znojemská značka Ze Země.

Co přiláká zákazníky v Polsku?

Důležité je mít dobře navrženou webovou stránku. Polští zákazníci jsou nároční a vyžadují vysokou kvalitu a služby za přijatelnou cenu. Pokud čeští podnikatelé splní tato kritéria, mohou na polském e-commerce trhu úspěšně konkurovat tamním výrobcům.

FAQ: Jak poslat balík do Polsko?

Se Zaslat.cz je zasílání balíků jednoduché, a to i když balíků posíláte tuny měsíčně. Jak na to?

V našem konfigurátoru jednoduše zadejte místo, odkud balík posíláte a kam jej kurýr doručí. Zapište rozměry a váhu balíku. Hned v dalším kroku uvidíte přehledně širokou nabídku našich dopravních partnerů. Expresně, z domu, z práce, nadrozměrné zásilky – na Zaslat.cz máme řešení na všechno.

Podnikáte a chcete balíky posílat, do zahraničí co nejvýhodněji? Podívejte se na speciální nabídku pro podnikatele a nechte si ušít nabídku na míru.

Scroll to Top