Velikonoční výslužka na dálku? Se Zaslat.cz je to hračka!

Velikonoce jsou ideálním časem k obdarování blízkým. Pokud hledáte inspiraci, máme pro vás několik nápadů na dárky, které budou nejenom milé, ale i praktické. A když je rodina daleko, stačí zabalit Velikonoce do balíku a poslat je se Zaslat.cz. Přinášíme tipy na velikonoční balíky:

1. Kreativní velikonoční vejce

Hned v úvodu raději upozorníme, že o čerstvá vejce nejde. V minulosti je s námi už několik z vás v dobré víře poslalo srovnané na kartonovém platíčku. Z kopy jich v závěru zbyl sotva tucet.

Pokud máte chvilku a pevné nervy, vyzkoušejte vyfouklá vejce (jedině vyfouklá) například obatikovat nebo pomalovat akrylovými barvami. Osobitý dárek určitě potěší nejen všechny babičky a maminky. Než je pošlete, ujistěte se, že je balení skutečně odolné a vaše dílo nepřijde k úhoně. Doporučujeme vejce obalená v novinách umístit do papírové krabice tak, aby se v ní nic nehýbalo. Takovou krabici tak společně s dalšími umístit do větší, pevné a k přepravě určené, společně s dostatečným množstvím výplně.

2. Jarní osivo potěší nejen na Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara a života, i proto, že se v přírodě vše po dlouhé zimě probouzí a zelená. Přineste kousek jara i do domu vašich blízkých. Vyrobte jim k Velikonocím vlastní kolekci květinového osiva, které je bude těšit od jara až do podzimu. Vybrat můžete třeba v e-shopu Louky květ.

3. Originální velikonoční cukrovinky

Není čokoláda, jako čokoláda. A není bonbon, jako bonbon. Dejte si práci a sestavte velikonoční nadílku na míru pro každého obdarovaného z originálních výrobků českých prodejců. Nebo se zaměřte na bio produkty. Takové prodává i náš zákazník Rostislav Lhotský – vyrábí vynikající med a pro větší koledníky i něco ostřejšího.

Mějte na paměti, že jakékoliv netrvanlivé potraviny jsou zbožím vyloučeným z přepravy, pro potěšení blízkých tedy volte jen potraviny takzvaně nepodléhající zkáze. Pokud posíláte balík do zahraničí, je důležité zkontrolovat místní zákony týkající se dovážení potravin a alkoholu, abyste se vyhnuli případným problémům.

4. Nezapomeňte velikonoční balíky poslat v čas!

V první řadě je důležité mít na paměti, že v době Velikonoc je v oběhu zvýšený počet zásilek, a proto se může prodloužit doba doručení. Pokud tedy chcete mít jistotu, že balík dorazí včas, je dobré ho poslat s dostatečným předstihem. Další důležitou věcí je správné balení zásilky. Balíky je nutné pečlivě zabalit tak, aby nebyly poškozeny při přepravě. Pokud balík obsahuje křehké předměty, je třeba je řádně zabezpečit proti otřesům a nárazům.

Scroll to Top