Sběrná a výdejní místa: Proč je pro podnikatele klíčové využívat je?

Víte, že na Zaslat.cz najdete nejširší síť výdejních míst na českém trhu? Přes 16 tisíc míst je po celém Česku k dispozici i pro vaše podnikatelské plány. Že nabídka není nic pro vás? Zkuste se zamyslet, jestli náhodou tento způsob dopravy není výhodný třeba pro vaše zákazníky. “Moji zákazníci jsou často i starší lidé, kteří jsou jednoduše zvyklí na to, že si pro balík chodí na nejbližší poštovní pobočku,” vysvětluje naše zákaznice Šárka Váňová Rosová, která z nabídky Zaslat.cz nejčastěji využívá služby partnera Balíkovna.

Na nic a nikoho nečekáte

Někdy jednoduše není čas čekat na kurýra, něž si přijede pro balíky v objednaném pravidelném svozu. Není nic snazšího, než zásilky jednoduše hodit do auta a odvézt na nejbližší adresu sběrného místa. Který z partnerských dopravců je ve vašem sousedství snadno zjistíte na naší mapě.

“Měsíčně posílám až 500 balíčků, nejde o nic těžkého a velkého. Proto je pro mě snadné odnést balíčky na blízké sběrné místo snadným řešením, kdy nemusím čekat na kurýra. A nebo být pod tlakem, že jsem balíčky ještě nezabalila a kurýr se blíží,” popisuje Šárka Rosová Váňová, která se Zaslat.cz posílá do světa vlastní knihy.

Malé zásilky pošlete i bez krabice

Čtete správně. S dopravcem Balíkovna není nutné zásilky balit do krabic. Dopravci postačí pouze takzvané “homogenní balení”. Co přesně to znamená? Požijte třeba přepravní pytle. Všechny balíky do 15 kg váhy můžete s dopravcem posílat za 61 korun!


Sběrná a výdejní místa na každém kroku

16 000 míst a stále jich přibývá. Naši dopravní partneři ví, že jak vy, tak vaši zákazníci chcete pohodlí. A v dnešní hektické době občas není pohodlné čekat doma na kurýra. I proto rozšiřují své sítě sběrných a výdejních míst. A to nejen o kamenné výdejny, ale i boxy, ve kterých si můžete váš balík vyzvednout kdykoliv. Hlavní výhodou je tedy pohodlí vašich zákazníků.

“K odesílání balíků využívám z nabídky Zaslat.cz často služby dopravce Balíkovna. A to i proto, že v naší malé obci máme pobočku, ale zejména proto, že moji zákazníci jsou často i starší lidé, kteří jsou jednoduše zvyklí na to, že si pro balík chodí na nejbližší poštovní pobočku,” popisuje zákaznice zaslat Šárka Rosová Váňová.

Ušetříte na každém balíku

Čtete správně. Místo toho, aby museli dopravci balíky posílat přímo na adresu partnera nebo klienta, mohou je doručit na nejbližší sběrné místo, které je pro ně pohodlně dostupné. To může ušetřit čas a náklady spojené s individuálními doručeními. Za každou zásilku odeslanou ze sběrného místa ušetříte v porovnání s vyzvednutím zásilky na adrese na Zaslat.cz 12 až 17 korun.

Parametry zásilek pro sběrná a výdejní místa u partnerů Zaslat.cz

Scroll to Top