Novinka: Studenti stěhují kufry na Erasmus v balících!

Konec léta znamená pro studenty jediné – balení, příprava na nový semestr a často stěhování na Erasmus. Pro ty studenty, kteří cestují v rámci Česka jen pár kilometrů, to není nic náročného. Jak to ale zvládají studenti, kteří odjíždějí do zahraničí v rámci pobytu Erasmus? Jednoduše – se stěhováním a přepravou věcí jim pomáhá Zaslat.cz.

Věci na Erasmus doručíme spolehlivě předem

Zabalit se na celý semestr do jednoho kufru je pro některé studenty až nepředstavitelné. Díky Zaslat.cz se nemusí omezovat v množství věcí, které si na své zahraniční dobrodružství na Erasmus zabalí – studenti si své oblíbené věci, se kterými se na semestr nechtějí rozloučit, posílají předem zabalené v balíku. Jak to funguje?

Se Zaslat studenti ušetří – na Erasmus i běžný semestr

Hlavní výhoda posílání zásilek do zahraniční pro studenty je možnost doručení na studentské ubytovny a koleje. Balík můžete doručit na recepci i bez toho, aniž byste byli na adrese přítomni. Zásilku tudíž můžete odeslat i v době, kdy jste ještě doma. V zahraničí na recepci na vás poté počká. V tomto případě je dobré předem kontaktovat ubytovací zařízení, aby s vaší zásilkou počítali.

Je jen na vás, zda zabalíte věci přímo do balíku, nebo připravíte celý kufr, který do zásilky zabalíte. S přepravou kufrů máme v Zaslat.cz bohaté zkušenosti, spoustu cestovatelů si tímto způsobem šetří místo v autě nebo letadle a cestují na lehko. A jak takový kufr správně zabalit? Podívejte se na náš video návod.

Zaslat.cz je tu pro studenty a jejich rodiny i po celou dobu semestru, kdy můžete nenadále potřebovat něco, s čím jste při balení na Erasmus, ale i běžný semestr v některém z českých studentských měst, nepočítali. A co takové narozeniny, svátky nebo Vánoce? Dárek zabalený v  balíku z domova potěší každého bez ohledu na věk. Zahraniční zásilky jsou pro nás v Zaslat.cz denním chlebem. Děláme maximum pro to, aby přeprava zásilek klidně i na druhý konec světa byla vždy snadná a pohodlná. 

OBJEDNAT PŘEPRAVU NYNÍ

Kdo je Zaslat.cz?

V Zaslat.cz se postaráme o vás a vaše pohodlí. Víme, že posílání balíků po celém světě může být nepříjemný proces, proto jsme tu, abychom vám ho co nejvíce usnadnili. 

“Před několika lety jsme si s mými dvěma společníky uvědomili, že jako běžným zákazníkům nám nejsou poskytovány nejlepší možnosti, nejlepší služby ani nejlepší ceny. To je naše poslání. Ukázat každému, kdo chce poslat balík, jak snadné a cenově dostupné to může být.”

 

Miroslav Michalko, ředitel Zaslat.cz

 

Navázali jsme spolupráci s různými dopravními společnostmi, abychom si byli jisti, že vám poskytneme ty nejlepší služby na trhu. Nejen že jsme schopni odeslat vaši zásilku kdykoli a kamkoli budete chtít, můžete si také vybrat z různých dopravců a režimů přepravy. 

Scroll to Top