8 AI nástrojů, které pomohou vašemu businessu růst

Technologie umělé inteligence (AI) otevřely nespočet nových příležitostí pro všechny velikosti podniků po celém světě. AI poskytuje hluboké poznatky jako nikdy předtím a pomáhá zefektivnit mnoho obchodních procesů. Ať už jste živnostník s jednočlennou firmou, anebo máte na starosti více zaměstnanců, existuje mnoho nástrojů, které mohou zlepšit vaše běžné operace.

1. Validator – vypravte se správným směrem

Máte podnikatelský nápad, ale nevíte, jestli dává smysl? Tento nástroj vám poradí! Poskytne objektivní zpětnou vazbu a konstruktivní kritiku jakéhokoli podnikatelského nápadu pomocí umělé inteligence. Do validátoru můžete zadat svůj nápad na startup a získat automatickou zpětnou vazbu.

2. Looka – najděte identitu vaší značky

Nevíte si rady se svým logem a značkou? Ani to není pro AI problém. Looka Logo Maker kombinuje vaše představy o designu loga s umělou inteligencí a pomůže vám vytvořit vlastní logo, které se vám bude líbit. Stačí pár kliknutí a pět minut.

3. Wix ADI – web na míru

Po spuštění vás Wix vyzve k zodpovězení několika krátkých otázek o cílech vašich webových stránek. Na základě vaší odpovědi se vás zeptá, jaké nástroje byste na webu chtěli, například blog, rezervační platformu, automatické chatovací pole a mnoho dalšího. Po výběru funkcí, které na webu potřebujete, vás ADI požádá o některé další personalizované informace, jako je název webu a účty sociálních médií nebo konkrétní text, obrázky a loga, které chcete zahrnout. Tyto detaily utvoří web, který bude skutečně váš.

Umělá inteligence jako pomocník při podnikání

V dnešní době se technologie neustále vyvíjí a přináší nové možnosti. Umělá inteligence (AI) se stává nezbytnou součástí moderních podniků. Pro malé a střední podniky může být zapojení umělé inteligence cestou ke zlepšení ČÍST VÍC

4. Pictory – videa jako z Holywoodu

Pictory je generátor videa s AI, který umožňuje snadno vytvářet a upravovat vysoce kvalitní videa. Jedním z nejlepších bonusů tohoto nástroje je, že nepotřebujete žádné zkušenosti s úpravou nebo tvorbou videa.

Začínáte zadáním skriptu nebo článku, který bude sloužit jako základ pro obsah vašeho videa. Pictory například dokáže proměnit váš příspěvek na blogu v poutavé video, které použijete pro sociální média nebo vaše webové stránky.

Pictory také umožňuje snadno upravovat videa pomocí textu, což je ideální pro úpravu webinářů, podcastů, záznamů ze Zoomu a dalších. Používání je jednoduché a trvá jen několik minut, než dosáhnete profesionálních výsledků, které vám pomohou rozšířit vaše publikum a budovat značku.

5. Jasper – čarujte s jazykem

Mnozí uznávají Jasper jako celkově nejlepšího asistenta pro psaní s umělou inteligencí, který vede na trhu díky svým působivým funkcím a kvalitě. Nejprve mu poskytnete výchozí slova, která Jasper analyzuje a poté na základě tématu a tónu hlasu vytvoří věty, odstavce nebo dokumenty. Je schopen vytvořit článek o 1 500 slovech za méně než 15 minut. Jasper dokáže číst a psát text ve více než 25 jazycích, mezi nimi je i čeština.

6. HitPaw Photo Enhancer – fotky jako od profesionála

Tento nástroj pro vylepšení fotografií na úrovni profesionálů dokonale opravuje rozmazané fotografie a jeho modely AI jsou k dispozici pro vylepšení kvality fotografií při jakékoli příležitosti. Platforma dokonce nabízí technologii pro oživení starých fotografií, AI vylepšovač obličeje poskytuje model obličeje, aby vaše tvář byla bezchybná, a pro kolorování černobílých snímků, aby se staré fotografie vrátily k životu jedním kliknutím.

7. Fireflies – na schůzce už vám nic neuteče

Fireflies je asistent pro schůzky s AI, který využívá metodu analýzy jazyka. Zmizí tak nutnost psát si během schůzky poznámky. Snadno nahrávejte, přepisujte a vyhledávejte v hlasových konverzacích na intuitivní platformě.

Fireflies může přepisovat živé schůzky nebo zvukové soubory, které nahrajete. Přepisy si můžete prohlédnout při následném poslechu zvukového záznamu. Práce v týmech se stává bezproblémovým procesem, můžete přidávat komentáře nebo označovat konkrétní části hovorů a rychle spolupracovat s kolegy z týmu na důležitých momentech z vašich konverzací.

Nejlepší částí může být funkce vyhledávání, která vám umožní projít hodinový hovor za méně než 5 minut. Vyhledávat můžete napříč akčními body a dalšími důležitými body.

8. Tidio – promluví se zákazníky místo vás

Tidio nabízí zjednodušené řešení pro firmy, které mohou na své webové stránky přidat chatbota. Okamžitě můžete chatovat se zákazníky a řešit jejich problémy v reálném čase. Umožňuje také snadno nabízet výhody, například vlastní slevy na základě historie prohlížení. Umělá inteligence jim také může na základě jejich chování doporučovat produkty.

Živý chat Tidio skvěle funguje s řadou platforem CRM, eCommerce a e-mailového marketingu. Nástroje a widget můžete snadno integrovat se službami Shopify, Messenger, WordPress a mnoha dalšími.

Scroll to Top