Twisto Pay + Zaslat

Pošlete balík a plaťte s Twisto Pay až po doručení

Nechcete kupovat zajíce v pytli? Nekupujte. Nechte si balík doručit a zaplaťte, až je v pořádku u příjemce. Díky nové platební metodě Twisto Pay, kterou jsme přidali mezi ostatní platební metody, můžete zaplatit až po 14 dnech od vytvoření objednávky.

O Twistu jste už zajisté slyšeli, viďte?

Pokud ještě nemáte Twisto Pay účet, nebo ani nevíte, jak Twisto Pay funguje, vsadíme se, že jste alespoň reklamu Twisto Pay na televizních obrazovkách zaznamenali. Možná jste si navíc všimli, že reklama běžela na TV Nova pouze krátce, protože byla Radou pro reklamu zakázána.

O reklamě společnosti Twisto Pay tu ale hovořit nechceme. Důležité pro nás je, že Twisto pay usnadňuje život, a to nejen ten na internetu. Díky Twisto Pay nakupujete jak online, tak i v kamenných prodejnách snadno, bezpečně a pohodlně. Nemusíte ale platit hned! Zaplatíte, až vám zboží přijde, až je služba doručena, nebo zkrátka až vám přijde výplata. Twisto Pay to za vás zaplatí teď hned a vy můžete bez starostí nakupovat dál. S Twisto Pay můžete X krát do měsíce nakoupit bez toho, aniž byste zaplatili korunu. Na konci měsíce vám přijde jedna jediná faktura k uhrazení.

Máte pocit, že s Twisto Pay budete spíše více utrácet a ztrácet se ve vašich výdajích? Chyba lávky! Díky chytré mobilní aplikaci Twisto Pay máte naopak všechny vaše výdaje plně pod kontrolou, můžete si nastavit měsíční limity, nebo dokonce platit faktury a účtenky jejich pouhým vyfocením.

S Twisto Pay můžete nakupovat ve stovkách českých eshopů a platit hromadně jen jednou měsíčně. Mezi další benefity Twisto Pay patří nejvýhodnější kurz pro platby v zahraničí, možnost platit pomocí Apple pay i přesto, že to vaše banka zatím neumožňuje, možnost rozdělit si útratu mezi své kamarády a spoustu dalších výhod. Zvýšili jsme váš zájem a chcete se o Twisto pay dozvědět ještě víc?

ZJISTIT VÍC O TWISTO PAY

Díky Twisto Pay nyní zaplatíte za balík 📦, až je v pořádku u příjemce

Jsme nesmírně rádi za to, že jsme se i my zařadili mezi eshopy a internetové služby, u kterých můžete platit Twisto Pay. Za celou dobu, co zasíláme vaše balíky, jsme se setkali s hromadou dotazů typu:

  • “Proč musím platit za přepravu předem?”
  • “Můžu zaplatit kurýrovi při vyzvednutí zásilky?”
  • “Proč nemůžu zaplatit, až je balík doručen?”
  • Atd. atd. atd.

Pro všechny z vás, kterým platba předem z jakéhokoliv důvodu nevyhovovala, je platba Twisto Pay ideálním řešením.

A jak Twisto Pay vlastně funguje a co když přeprava neproběhne?

Jak to funguje široce vysvětlovat nemusíme, protože ani není co k vysvětlení. Jednoduše v posledním kroku objednávky, kde po vás běžně chceme uhradit objednávku, zvolíte v metodách platby Twisto Pay – platím za 14 dní. My poté objednávku automaticky zpracujeme jako uhrazenou, a tudíž může být vyřízena – balík u vás vyzvedneme. Na email obdržíte od Twisto Pay platební údaje k objednávce, kterou ale můžete uhradit kdykoliv během následujících 14 dní.

Pokud se u vás cokoliv změní a balík nakonec posílat nebudete, pak stačí objednávku stornovat běžným způsobem (buď přes souhrn objednávky, anebo nás můžete kontaktovat a my objednávku stornujeme ručně). O nic víc se starat nemusíte, nemusíte čekat na žádnou vrácenou platbu, protože jste ani žádnou neprovedli. To by šlo, co říkáte? Tak zašlete balík a zaplaťte, až bude spolehlivě doručen právě teď!

ZASLAT BALÍK A ZAPLATIT DO 14 DNŮ

Twisto Pay aplikace do mobilu je dostupná pro Android i iOS:

 

Scroll to Top