Čekáte celý den na kurýra? Předejte zásilku na sběrné místo GLS a ušetřete až 25 korun na každé zásilce!

Pro někoho může být vyzvednutí balíčku doma kurýrem vrcholem pohodlnosti, pro jiného zase silně nepraktické. Řidič před svým příjezdem sice čas vyzvednutí zásilky upřesňuje SMS zprávou, musíte nicméně počítat s tím, že přijede kdykoliv mezi 8 a 18 hodinou. Co když ale nemáte čas být na jednom místě celý den? Máme pro vás řešení – sběrné místo GLS!

Stovky sběrných a výdejních míst, stačí si vybrat to nejbližší!

Díky široké síti sběrných míst dopravní společnosti GLS si můžete vybrat sběrné nebo výdejní místo, které je k vám nejblíže. Síť ParcelShopů již nyní nabízí přes 500 sběrných a výdejních míst, společnost navíc plánuje otevřít stovky dalších. Hlavní výhoda sběrného místa spočívá ve volbě času, kdy balík předáte do přepravy. Nemusíte čekat na řidiče a sami si zvolíte podle vašeho denního plánu, kdy se zastavíte v ParcelShop. A navíc ušetříte až 25 Kč z každé zásilky. Řidič k vám totiž nemusí zajíždět, o to se sníží celkové náklady na přepravu zásilky.

Díky sběrným místům GLS zkrátíte dobu doručení

Další výhodou může být rychlejší doručení vašeho balíčku. Pokud si vytvoříte objednávku na Zaslat.cz, nemusíte čekat až do druhého dne, než si u vás kurýr balík vyzvedne. Můžete ho zanést na ParcelShop ještě tentýž den! Pokud balíček přinesete na ParcelShop v dopoledních hodinách dříve, než kurýr na sběrném místě běžně zásilky vyzvedává, pak se odešle ještě ten den. Příjemce může mít balík ve svých rukou hned druhý den po vytvoření objednávky a předání na sběrném místě, a to i přesto, že posíláte balíček třeba z Aše do Brna. Rychleji to už ani nejde!

OBJEDNAT PŘEPRAVU S ODNOSEM NA SBĚRNÉ MÍSTO

Na ParcelShop můžete podat až 10 kg balík

A co to vlastně je ten ParcelShop? Můžete si ho představit třeba jako malý krámek se zdravou výživou, který ale uvolní část prostoru ve svých skladech právě pro balíčky přepravované dopravcem GLS. Proto na sběrná místa nelze přinést jakkoliv velký a těžký balík. Maximální hmotnost zásilky podané na ParcelShopu GLS je 10 kg, její nejdelší strana nesmí přesáhnout 100 cm a obvodová délka 200 cm. S těžšími zásilkami se ale nikam nevláčejte. Objednejte si přepravu na Zaslat.cz a nechte si zásilku vyzvednout přímo u vás na adrese.

Pro více informací o objednání přepravy balíku s odnosem na sběrné místo si přečtěte náš další článek.

4 SNADNÉ KROKY, JAK SI OBJEDNAT PŘEPRAVU BALÍKU S ODNOSEM NA SBĚRNÉ MÍSTO

Scroll to Top