Expresní Přeprava Kurýr na přesný čas na Zaslat.cz

Skutečně expresní přeprava Kurýr na přesný čas dorazila do nabídky Zaslat.cz. Objednejte kurýra a do dvou hodin mu předejte zásilku, kterou rovnou odveze adresátovi po vašem městě.

Využijte novinku na Zaslat.cz a pošlete po Praze, Brně a Ostravě vše do 15 kg s vyzvednutím a doručením tentýž den za akční cenu 99 korun! Akce platí do 30.11. 2023.


Jak to funguje?

Služba Kurýr na přesný čas je expresní přeprava, se kterou dostanete balík snadno od vás k adresátovi doslova za pár hodin v rámci jednoho města. V tuto chvíli můžete na Zaslat.cz objednat přepravu v Praze, Brně a Ostravě. To znamená, že adresa odesílatele i příjemce se nachází vždy v jednom městě.


Přepravu objednáte stejně jako jakoukoliv jednorázovou přepravu zásilky na Zaslat.cz. Přímo v objednávce si nicméně vyberete dvouhodinové časové okno, ve kterém kurýr zásilku vyzvedne. O přesném času vyzvednutí Vás bude informovat pomocí SMS na telefonní číslo v objednávce.

Jaké balíky lze poslat na Zaslat.cz?

Obsah by měl být chráněn proti poškození při přepravě i manipulaci nebo při kontaktu s dalšími zásilkami. Současně tak, aby nepoškodil vozidlo dopravce (včetně ušpinění) nebo nemohla být jakákoliv část obsahu někde ztracena. V obalu se předmět nesmí pohybovat. Za správnost balení odpovídá odesílatel.

Zákazník je povinen opatřit zásilku svojí úplnou adresou i úplnou adresou adresáta zásilky, včetně přesného podlaží a čísla dveří, popřípadě jiné specifikace prostor místa určení, a telefonním kontaktem na adresáta zásilky či osoby oprávněné k převzetí (pokud posíláte zásilku například na adresu společnosti).

Scroll to Top